Lär känna oss på kansliet

Välkommen, här inne på kansliet sitter vi och jobbar året om, för det mesta.

Men vilka är vi egentligen? Och vad pysslar vi med?

 

Christopher Sandberg
VD
Kontakt: 0498-291070
[email protected]
Jag har deltagit i Medeltidsveckan som besökare sen ’92 och medverkade i flera år bland annat med en öppen scen på marknadsområdet. Min passion är deltagande och medskapande kultur som berättar och fascinerar. Jag är manusförfattare och producent utbildad i filmvetenskap och internationella relationer, och har varit kursansvarig lärare på Stockholms Dramatiska Högskola. Jag har skapat flera internationella produktioner inom teve, evenemang och spel, med två internationella Emmy i bagaget. Bland annat på Dramaten (Stockholm), John F. Kennedy Center for the Performing Arts (Washington DC), NewYorkComicCon (NYC), CCP Games Fanfest (Reykjavík) och Galaxy’s Edge med Walt Disney Imagineering (LA). Jag har skapat en rikstäckande digital tevekanal med TV4 och flera bolag inom berättande och upplevelser. Jag har suttit i riksstyrelsen för Sveriges Roll- och Konfliktspelsförbund och arrangerade bland annat 1994 lajvet Trenne Byar. Jag är med i återskapandeföreningar för 1800-tal och 1500-tal och har börjat så smått lära mig 1300-talet. Annars skriver jag just nu på lediga stunder en teveserie om 500-talet f.Kr. och den feniciska kulturen, när jag inte är med Anna, barnen och alla kaniner, hamstrar, hunden och katten.

 

 

Susanne de Paulis
Affärsutvecklare 
Kontakt: 0498-291070
[email protected]

Jag är relationsbyggare, Medeltidsveckans kanslis ”traditionsbevarare” som samtidigt siktar framåt som affärsutvecklare. Jag tror på evenemanget medeltidsveckan i vått och torrt och har två inte så hemliga ambitioner med mitt jobb: 1) att få alla att flytta hit till Gotland och 2) att underlätta människors entusiasm för föreningslivet och demokratiskt engagemang genom folkbildning och festival i ljuv kombination. För mig är medeltidsveckan en magisk kulturyttring vars största styrka är att vi gör den tillsammans, äkta co-creation. Här finns plats för bofasta och hitresta, besökare, företagare, hantverkare, artister, entusiaster, kunskapare och vetgiriga och alla andra som vill lära sig mer om historia på ett lekfullt sätt

Frida Eklind Schultz

Administratör

John Friederich

Producent

 

Thomas Mertz
CTO, IT-chef

Thomas är vår inhemska tekniska schweiziska armékniv. Han sköter vår IT, bygger vår hemsida, hanterar vår digitala infrastruktur och skakar om notariemunken när han får slut på bläck; för att bara nämna några av hans många ansvarsområden.

Han är också vår danska import, som representerar de barbariska horderna från 1361. Fast nu för tiden anfaller den horden oss mest med dåliga skämt och luriga gliringar.

 

 

 

Isabelle MacKenzie
Community Manager, Kommunikatör och Volontäransvarig
[email protected]

Jag var på medeltidsveckan första gången som litet barn och har besökt veckan många många gånger sedan dess, genom många olika skeden i livet. Alltid har veckan behållit sin magi och charm och varit en stabil punkt på året jag aldrig vill missa. Jag jobbar framförallt med media och kommunikation och har drivit framgångsrika konton på olika plattformar i sociala medier. Jag gör lite allt möjligt inom radio- film- och bildproduktioner. Medeltiden ligger mig varmt om hjärtat och det är en ära att få bo, leva och arbeta på Gotland med det jag brinner för mest.

Yvonne Eriksson
Dräkt- och inköpsansvarig

Kontakt: [email protected]

Jag är en importerad Nyköpingstös som jobbar hårt på att bli gotlänning. Passande nog är jag väldigt förtjust i gammalt: film, kläder, berättelser, musik… Så vad bättre än att jobba med historia? Mitt första år på Medeltidsveckan var 2010 (så jag missade Clematis med en hårsmån!), jag var nyinflyttad och det var en helt ny värld som öppnade sig. Stämningen var magisk. Alla var kompisar. Festerna var eviga. Och kärleken total. Jag önskar att alla människor någon gång fick uppleva den gemenskap som präglar Medeltidsveckan, då skulle världen vara en snällare plats. 

Cathis Undsjö
Volontärsamordnare och vår alldeles egna “gummianka”

 

 

 

-->