Medeltidspasset ger…

Tillträde till våra festivalområden, “medeltidsöarna”, massor av gratisscener, marknader och uppträdanden, rabatter och möjlighet att förboka platsbiljett till hela programmet!

Skaffa Medeltidspasset här! Tillbaka

Med passet kan du fritt besöka alla våra festivalområden, våra “Medeltidsöar”. Platsbiljett löses separat till föreställningar, konserter, föreläsningar och annat programutbud, med många gratis upplevelser för den som har medeltidspass. Pass och biljett kan förbokas online, eller köpas i dörren i mån av plats, genom QR-kod och egen mobil (smartphone med kamera).

HETT TIPS: passet ingår i priset för dig som bor på Medeltidsveckans Camping.

Samarbete med medeltidskrogar

Tillsammans med flera unika medeltida krogar skapas möjligheter för besökaren att träffas, äta och dricka. Medeltidspasset möjliggör att vi kan arvodera artister och andra gratis framträdanden på krogarna.

Jubileum med tema Mat och Dryck

2023 genomförs den 40:e medeltidsveckan. Värt att fira tycker vi! Årets tema är mat och dryck, vilket uppmärksammas i programmet med extra fokus. Så välkommen att njuta av mat, dryck, musik, riddare, hästar, teater, eld, bågskytte, föreläsningar, workshops och uppvisningar från experter och entusiaster, hantverk, medeltida varor.

Priser

Veckopass gäller 6-13 augusti 2023.

Vuxen 23+689 kr
Barn/ungdom 7-15 år316 kr
Unga vuxna 16-22 år, pensionärer/sjukpensionärer/studenter499 kr
Barn 0-6 årGRATIS!

Halvlängdspass gäller 4 dagar, antingen 6-9 augusti eller 10-13 augusti 2023.

Vuxen 23+449 kr
Barn/ungdom 7-15 år414 kr
Unga vuxna 16-22 år, pensionärer/sjukpensionärer/studenter299 kr
Barn 0-6 årGRATIS!

Dagspass kommer börja säljas i sommar, prislistan uppdateras senare i vår.