Medeltidspasset ger…

Tillträde till våra festivalområden, “medeltidsöarna”, massor av gratisscener, marknader och uppträdanden, rabatt på Gotlands Museum och möjlighet att förboka platsbiljett till hela programmet!

Skaffa Medeltidspasset här! Tillbaka

Med passet kan du fritt besöka alla våra festivalområden, våra “Medeltidsöar”. Platsbiljett löses separat till föreställningar, konserter, föreläsningar och annat programutbud, med många gratis upplevelser för den som har medeltidspass. Pass och biljett kan förbokas online, eller köpas i dörren i mån av plats, genom QR-kod och egen mobil (smartphone med kamera).

HET TIPS: passet ingår i priset för dig som bor på Medeltidsveckans Camping.

Samarbete med medeltidskrogar

Tillsammans med flera unika medeltida krogar skapas möjligheter för besökaren att träffas, äta och dricka. Medeltidspasset möjliggör att vi kan arvodera artister och andra gratis framträdanden på krogarna.

Ett nytt program med världsledande innehåll
skapat samman med hundratals artister, kreatörer och experter

Mat, dryck, musik, akrobater, riddare, hästar, teater, eld, bågskytte, nycirkus, föreläsningar, workshops och uppvisningar från experter och entusiaster, hantverk, medeltida varor. Och en helt ny medeltida arenaföreställning, flera gånger per dag samt under sommaren, så att fler kan uppleva våra medeltida myter, med samtidig publik i hundratal istället för tusentals.

Priser

Veckopass gäller 7-14 augusti 2022.

Vuxen 23+600 kr
Barn/ungdom 7-15 år275 kr
Unga vuxna 16-22 år, pensionärer/sjukpensionärer/studenter440 kr
Barn 0-6 årGRATIS!
Skaffa Medeltidspasset här!